Kippen en eieren | Drie-P B.V.
19153
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19153,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Kippen en eieren

Gezonde kippen en gezonde eieren

Drie-P BV fokt zelf de eendagskuikens op tot leghennen. Hiermee houden wij de keten gesloten. Wij werken nauw samen met een aantal professionele partners: broederijen, de voerleverancier en een vaste dierenarts. Met hen samen realiseren wij, in combinatie met een strenge interne en externe biosecurity, een optimale gezondheid van de kippen. Antibiotica is daardoor nauwelijks nodig. Onze kippen en hun eieren zijn tevens salmonellavrij. Veilig voor mens en dier.

Als gevolg van dit constante duurzame beleid levert Drie-P BV al jaren een gegarandeerde uitstekende kwaliteit verse eieren uit Voorthuizen (gemeente Barneveld).

Onze Partners
Eieren in diverse gewichtsklassen

Doordat wij bewust werken met verschillende leeftijden van de kippen in aparte stallen, kunnen wij eieren in diverse gewichtsklassen leveren. U zit niet vast aan vaste afnames, u bepaalt zelf welke klasse u wilt en hoeveel. Combineren is natuurlijk mogelijk.

Pakstation

Ons pakstation staat in een aparte ruimte, separaat van de stallen. Ook dit is gericht om de hygiëne zo optimaal mogelijk te houden. De eieren verpakken we standaard op trays van 30 stuks van gerecycled karton of plastic op pallets van 10.800 eieren. Op wens van u als klant leveren wij ook andere aantallen en verpakkingssoorten. Denk aan:

  • Doosjes van 6 of 10
  • Trays van 30
  • 360 eieren op trays van 30

Halve pallets en diverse lagen zijn ook mogelijk.

Eieren in uw eigen verpakking

Indien gewenst kunnen wij de eieren voor u verpakken in uw eigen doosjes, bijvoorbeeld met het logo van uw bedrijf. Voor het verpakken rekenen wij een meerprijs. Tevens dient u de doosjes en/of etiketten zelf en tijdig aan te leveren.

Wij laten u graag ons bedrijf zien. Onder een kop koffie bespreken wij dan direct uw wensen.
Deel deze pagina